EL COL-LEGI MARIA INMACULADA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

L'Escola Maria Immaculada de Tremp es suma al moviment internacional #FridaysForFuture: Som escola verda i ens mobilitzem per un món més sostenible

El passat divendres 15 de març, l’alumnat del col·legi Maria Immaculada es va sumar al moviment global iniciat per Greta Thunberg. Donat que som escola verda i d’acord amb la pluja d’idees feta des del comitè ambiental de l’escola format per alumnes de diversos cursos de primària i ESO, es va decidir fer alguna activitat a l’hora de l’esbarjo.

Ens hem unit al moviment global #fridays4future i hem fet un acte reivindicatiu a l'hora del pati amb la lectura del manifest on queda palès que els infants i joves d'aquesta escola i del món denunciem que estem en una situació d'emergència global pel canvi climàtic i necessitem mesures urgents ja! Volem i reclamem un món més sostenible. #fridays4future #togetherforfuture #escolaverda #gretathunberg.

Volem la vida !

Llegiu el manifest cocreat pels delegats i representants ambientals de les diferents escoles que s'han sumat a la iniciativa impulsada per la Greta Thunberg.