JOVE EDUCA A JOVE. PROJECTE TINGUEM CURA DEL PLANETA

El passat dia 24 de gener de 2019, va tenir lloc a l'Escola Maria Immaculada de Tremp (Pallars Jussà) la primera sessió del curs sobre el Projecte Tinguem Cura del Planeta

En aquesta sessió, van comptar amb la presència d'antics alumnes del col·legi que havien participat com representants d’aquest projecte cursos anteriors. 

Mitjançant la dinàmica JOVE EDUCA JOVE,  els protagonistes d’edicions passades van explicar als alumnes actuals la seva experiència i els van engrescar a presentar-se com a representants.

Va ser una activitat molt positiva ja que van saber transmetre l’essència del projecte. Van parlar clar i de manera contundent explicant-los que era una oportunitat per canviar les coses que no els agraden, un espai participatiu on poden intercanviar idees i accions, un projecte que els escolta, els té en compte i els permet idear accions transformadores.

Finalment els van fer arribar el missatge urgent que no hi ha temps, que el planeta els necessita ja i que entre tots i totes ens hem de posar les piles, no podem esperar que ho facin uns altres.

A més també hem penjat un vídeo al youtube en el que alguns d’aquests ex-alumnes expliquen la seva experiència i engresquen a les noves generacions a participar-hi.  i aportar el seu gra de sorra en un tema que ens concerneix a tots: el futur del nostre planeta.

SI NO ÉS ARA, QUAN? SI NO SOM NOSALTRES, QUI?

Podeu veure el vídeo dels alumnes clicant aquí.