TROBADES D'INTERCANVI D'ESCOLES VERDES

Les trobades d’intercanvi d’Escoles Verdes són espais d’aprenentatge entre iguals. Organitzats en petits grups, durant la jornada professors i alumnes comparteixen les seves experiències i aprenen a partir de les experiències d’altres. 

Aquest curs 2018/2019 organitzem quatre trobades d'intercanvi, dues a la tardor i dues a la primavera, repartides pel territori. (Informació i inscripcions en aquesta mateixa pàgina)

Ens fa molta il·lusió tornar a fer aquestes trobades d'Escoles Verdes i us demanem que anoteu les dates a les vostres agendes i comenceu a pensar quina experiència o projecte compartireu als forums. *

Trobades de tardor:

  • El 27 de novembre es reuniran els centres de secundària del Segrià, l'Urgell, el Pla d'Urgell, la Noguera i la Segarra,  a l'Ecocentre de Les Obagues. INSCRIPCIÓ OBERTA!
  • El 04 de desembre es reuniran les escoles de primària de l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, i la Segarra,  també a l'Ecocentre de Les Obagues. INSCRIPCIÓ OBERTA!
Trobades de primavera. Celebrarem dues trobades territorials:
  • una a Lleida amb els centres de Primària del Segrià, La Noguera i el Pallars Jussà 
  • una trobada dels centres dels seminaris del Solsonès i de l'Alt Urgell, en una ubicació encara per determinar, en una de les dues comarques.
 Les dates de les trobades de primavera encara no estan concretades. Us n'informarem a principis del 2019.

* Si teniu algun dubte sobre què són les trobades d'intercanvi, o no sabeu si podreu participar a la trobada a la que està convocat el vostre centre, contacteu amb nosaltres i us donarem resposta. Ho podeu fer mitjançant el formulari de correu que trobareu al final d'aquesta pàgina.


TROBADA D'INTERCANVI DE CENTRES D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA del Segrià, l'Urgell, el Pla d'Urgell, la Noguera i la Segarra
Dia: 27 de novembre de 2018
Lloc: Ecocentre Les Obagues
Horari: 9.00-15.30


TROBADA D'INTERCANVI DE CENTRES D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA del Pla d'Urgell, l'Urgell i La Segarra
Dia: 4 de desembre de 2018
Lloc: Ecocentre Les Obagues
Horari: 9.00-15.30


Teniu algun dubte? Contacteu amb nosaltres i el resoldrem!